0 kom
Košarica je prazna
0
Početna Proizvodi WECK® staklenke Staklenke valjak STAKLENKA VALJAK 340 ml 1/1 BD
Šifra: 356547

STAKLENKA VALJAK 340 ml 1/1 BD

Cijena
19,99 kn
PDV uključen u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kn
  • Pakiranje: 1 staklenka 340 ml, 1 stakleni poklopac 60 mm, 1 gumena brtva 60 mm, 2 metalna držača.
  • Oblik: zaobljeni okrugli rub, oblik valjka
  • Visina: 145 mm
  • Vatrostalno staklo sigurno za mikrovalnu pećnicu i zamrzivač.
  • Perivo u perilici posuđa.
  • Namjena: konzerviranje, čuvanje, priprema, serviranje hrane, slastica i namirnica; za kreativni dekor, darivanje.

Njemačka tvrtka WECK®, od 1900. g proizvodi i uspješno plasira staklenke za konzerviranje i čuvanje hrane i namirnica. Pravljenje zimnice i konzerviranje hrane je popularan i zdrav način čuvanja namirinica i njihovih vrijednosti. Svojim inovativnim proizvodima WECK® predvodi u očuvanje hrane konzerviranjem u staklenkama u kipućoj vodi (koristeći stakleni poklopac, gumenu brtvu i metalni držači za nepropusno brtvljenje).

Prednosti: široki otvor na staklenkama omogućava jednostavno i potpuno punjenje te jednostavno održavanje; stakleni poklopci lako se otvaraju i neće hrđati, zatvaraju se metalnim držačima i gumenom brtvom. Izrađene su od visokokvalitetnog stakla, te se mogu koristiti za pripremu i serviranje predjela, jela, umaka, slastica, napitaka tj. za ekonomično, funkcionalno, brzo kuhanje i pečenje.

Staklenke se preporučuju za skladištenje hrane i namirnica jer čuvaju kvalitetu i svježinu te štede prostor održavajući ga urednim i preglednim. Atraktivni, zabavni, ukrasni oblici preporučaju se i za prezentaciju jela, serviranje i dekoriranje stola te prostora, kao i za izradu poklona iz kućnih radionica.