Zatvori
0 kom
Košarica je prazna
0
Početna Proizvodi WECK® staklenke Staklenke kalup STAKLENKA KALUP 850 ml 1/1 BD
Šifra: 349662

STAKLENKA KALUP 850 ml 1/1 BD

3,58 €
PDV uključen u cijenu

Besplatna dostava za
narudžbe iznad 46,45 €

Rok isporuke do 3 radnih dana

  • Pakiranje: 1 staklenka 850 ml, 1 stakleni poklopac 100 mm, 1 gumena brtva 100 mm, 2 metalna držača
  • Visina:147 mm
  • Oblik: zaobljeni okrugli rub, oblik kalupa.
  • Staklo sigurno za pećnicu, mikrovalnu pećnicu i zamrzivač.
  • Perivo u perilici posuđa.
  • Namjena: konzerviranje, čuvanje, priprema, serviranje hrane, slastica i namirnica; za kreativni dekor, darivanje.

Njemačka tvrtka WECK®, od 1900. g proizvodi i uspješno plasira staklenke za konzerviranje i čuvanje hrane i namirnica. Pravljenje zimnice i konzerviranje hrane je popularan i zdrav način čuvanja namirinica i njihovih vrijednosti. Svojim inovativnim proizvodima WECK® predvodi u očuvanje hrane konzerviranjem u staklenkama u kipućoj vodi (koristeći stakleni poklopac, gumenu brtvu i metalni držači za nepropusno brtvljenje).

Prednosti: široki otvor na staklenkama omogućava jednostavno i potpuno punjenje te jednostavno održavanje; stakleni poklopci lako se otvaraju i neće hrđati, zatvaraju se metalnim držačima i gumenom brtvom. Izrađene su od visokokvalitetnog stakla, te se mogu koristiti za pripremu i serviranje predjela, jela, umaka, slastica, napitaka tj. za ekonomično, funkcionalno, brzo kuhanje i pečenje.

Staklenke se preporučuju za skladištenje hrane i namirnica jer čuvaju kvalitetu i svježinu te štede prostor održavajući ga urednim i preglednim. Atraktivni, zabavni, ukrasni oblici preporučaju se i za prezentaciju jela, serviranje i dekoriranje stola te prostora, kao i za izradu poklona iz kućnih radionica.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Maps

Zopim Live Chat

Sendgrid

Google analytics

Google Tag Manager