Zatvori
0 kom
Košarica je prazna
0
Blog DOMAĆICA

Kuharica koja vas vodi na zanimljivo WECK® gastro putovanje

Objavljeno: 15.05.2018.

„ Kuhanjem sam vratila svoju kreativnost i zaigranost koju s odrastanjem čovjek pomalo gubi i uistinu uživam u tome. Tako je nastala Domaćica, opisivala je mene, domaćicu s velikim snovima iz jednog malog slavonskog grada koja ljubav prema kuhanju i iskustvo želi nesebično podjeliti sa svima koji uživaju u svemu što rade. „ S.M.

Sanja Mijac, tridestgodišnja Virovitičanka, široj javnosti poznatija kao food blogerica Domaćica, koja je osvojila mnoštvo Gastro nagrada i priznanja, prva je WECK® ambasadorica koja će vas povesti na inspirativno putovanje kroz WECK® svijet staklenki. Dolazi nam iz kraja poznatog po svojoj bogatoj gastronomskoj tradiciji. Svojim znanjem, kreativnošću, skromnosti i šarmom koji ostavlja dojam djevojke iz susjedstva postala je WECK® amasadorica za Hrvatsku. Njezin prvi susret sa WECK® staklenkama bio je ljubav na prvi pogled, a cjelokupan asortiman našao je mjesto u njezinu domu.

Sanja vješto spaja moderne i tradicionalne recepte pišući blogove sa jednostavnom hranom koja uljepšava svakodnevicu. U njenim receptima kriju se iskustva tradicionalnih kuhinji koje prezentira na suvremeni način. Upravo to je brand WECK® koji ima više od 100 godina tradicije, te nas svojom multifunkcionalnošću vraća u prošlost i prezentira recepte koje su koristile domaćice više od stoljeća. Potrudit ćemo se da okusom i izgledom spojimo tradiciju i suvremeno. Sigurni smo da će vas recepti iz Sanjine radinosti podsjetiti na bakinu kuhinju, naročito kada zajedno pripremimo zimnicu.

Sanja je učila od najboljih – domaćice koje kuhinju drže u malom prstu – mame i svekrve :„Sve one male tajne domaće kuhinje koje su one znale, htjela sam znati i ja. Mama je bila tu u mojim prvim koracima. Prve zimnice napravila sam s njom, a s njom sam naučila i što znači pjenasto izmutiti jaja i kako ručno zamijesiti tijesto. Ponekad ona nauči i nešto od mene, a danas izmjenjujemo recepte i savjete.“

Sanja voli novitete i svakodnevno uči, a kroz svoje detaljne recepte pokušat će vam odati sve svoje tajne, prečace i zamke u koje možete upasti. Tekstom, fotografijom i videom korak po korak će vas upoznavati sa višenamjenskim WECK® staklenkama – od serviranja jer je estetika u kuhinji jako bitna, kuhanja, pečenja, konzerviranja, čuvanja i skladištenja hrane te kreativne dekoracije stola i prostora, te će vam otkriti kako izraditi jedinstven poklon ispunjen vašom osobnošću.

Sanja je autorica bloga Domaćica koji je danas mnogima inspiracija i šalabahter u svakodnevnoj pripremi hrane. I ne samo pripremi, već i u dekoraciji, prezentaciji i isprobavanju novih okusa – slike govore više od tisuću riječi, stoga uživajte i dobar vam tek – sigurni smo da ćete već danas isprobati neki Sanjin WECK® recept!

Život je igra i igrajte se svakodnevno!  Imajte i strpljenja i sve radite iz ljubavi – ljubav je najbolji začin i kada ono što radite radite s ljubavlju to se vidi mnogo dalje nego što vi možda mislite.

Želimo vam ugodno, inspirativno i kreativno WECK® putovanje sa Sanjom!

 

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Maps

Zopim Live Chat

Sendgrid

Google analytics

Google Tag Manager