Zatvori
0 kom
Košarica je prazna
0
Užitak u staklenci

Dobro došli u svijet WECK® staklenki!

Objavljeno: 13.10.2017.

WECK®   - predstavljamo njemački brand sa dugogodišnjom tradicijom koji u ponudi ima staklenke višestrukih namjena - riječ je o asortimanu proizvoda za konzerviranje, čuvanje, pripremu i prezentiranje namirnica, jela, slastica i napitaka u staklenkama

 

 

Od generacije do generacije,  ponovno se otkriva vrijednost i kvaliteta domaćih namirnica. Konzerviranje, odnosno priprema zimnice  je iznova u trendu. Od mladih do starijih svi iznova otkrivaju vrijednost i kvalitetu  hrane iz vlastite proizvodnje. Svojim inovativnim proizvodima WECK® nas vraća izvornim vrijednostima konzerviranja i pripreme namirnica. Međutim nije riječ samo o konzerviranju i klasičnom očuvanju hrane i namirnica. Stakleno posuđe WECK® visoke kvalitete je jedinstveno i trendi, koje se razlikuje od drugih svojom multifunkcionalnošću jer je inetresantno za: 

  • pripremu i serviranje predjela, umaka, slastica, napitaka
  • jedinstvenu prezentaciju jela
  • kuhanje i pečenje s posebnim naglaskom na  ekonomičnost, funkcionalnosti i brzinu kuhanja
  • kreatvne dekoracije stola i prostor
  • jedinstveni pokloni koji možete ispuniti vašom osobnošću

 

 

Staklenke WECK® raspoložive su u različitim veličinama i oblicima, izrađene od visokokvalitetnog stakla, te se mogu koristiti i za pečenje s pripadajućim poklopcima.

 

 

Tvrtka WECK®, osnovana 1900. godine, prva je na tržište uvela konzerviranje hrane u staklenkama i danas je predvodnik na tom polju. Tvrtka WECK® nudi jasnu strukturu artikala i široku lepezu proizvoda od visokokvalitetnog stakla, kako biste mogli odabrati staklenku koja odgovara upravo vašim potrebama. U ponudi su staklenke u različitim veličinama i oblicima, boce, odgovarajući pribor i dodatni sadržaji za pripremanje i čuvanje hrane.

 

 

Na našim stranicama ponudit ćemo vam jedinstvenu, sveobuhvatnu i dosljednu prezentaciju proizvoda na ovu temu.  Cilj nam je predstaviti široku paletu proizvoda nadopunjenu, uputama, savjetima, prijedlozima i receptima kako bi smo uz vašu pomoć i kreativnost  WECK®  staklenke ispunili životom. 

 

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Maps

Zopim Live Chat

Sendgrid

Google analytics

Google Tag Manager