Zatvori
0 kom
Košarica je prazna
0
Deserti

Creme de la creme s jagodama

Objavljeno: 20.05.2019.

Neka bude: lagano i lako, slatko i ukusno u znaku Dolcela deserta - Creme de la creme s jagodama! Uz novi premium Puding Vanilija&Chia pripremite ukusnu kremu, servirajte u WECK® staklenkama i dekorirajte jagodama. U slast! 

Recept, fotografije i video: 

Creme de la creme s jagodama idealan je desert s jagodama koji će vas sigurno oduševiti. Jednostavan za pripremu i osvježavajući. Uz Puding vanilija&chia Dolcela pripremite Creme de la creme i servirajte u WECK® staklenkama kalup 165 ml. Ukusnu kremu dekorirajte jagodama i uživajte i finom desertu.

 

Creme de la creme s jagodama

Sastojci

Za umak:

Priprema

1.  6 komada WECK® staklenklenki kalup 165 ml navlažite vodom. U manju posudu stavite žumanjke i šećer, pa ih pjenjačom izmiješajte.

2. Prašak za puding razmutite u Šlagu 5+ i dodajte žumanjcima. Mlijeko zagrijte do vrenja. Mješavinu s žumanjcima polako dolijevajte u mlijeko neprestano miješajući.

3. Vratite na vatru i uz miješanje kratko zagrijte da se počne zgušnjavati, ali još uvijek ostane tekuće. Dobivenu kremu rasporedite u pripremljene WECK® staklenke i pustite da se ohladi.

4. Narezanim jagodama dodajte šećer, vanilin šećer i limunov sok, pa kratko zagrijavate da omekšaju.

5. Omekšane jagode stavite u cjedilo, pa pritisnite žlicom da dobijete gust umak od jagoda. Ostavite da se ohladi.

Posluživanje

Ohlađenu kremu prelijte umakom, ukrasite ploškama jagoda i poslužite. U receptu smo koristili WECK® staklenke kalup 165 ml. 

Savjet

Jagode nije nužno propasirati da dobijete umak. Možete ih pomiješati sa šećerima i limunovim sokom, kratko zagrijati, ohladiti i poslužiti preko kreme.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Maps

Zopim Live Chat

Sendgrid

Google analytics

Google Tag Manager