Može li biti "na brzaka", a savršeno? Zadivi sve oko sebe Dolcela Cheesecakeom bez pečenja serviranom u WECK® kalup staklenkama 290 ml. Formula: brzo, lako, jednostavno! Bez korištenja pećnice. Dobitna kombinacija za savršen desert na brzaka: preporučeni sastojci, malo vještine, mašte i neodoljive WECK® staklenke. U slast!
Za Dolcela Cheesecake potrebno vam je malo kulinarske vještine, crveno voće, fini sir i glamurozni preljev za torte. Pakiranje sadrži mješavinu za podlogu i mješavinu za kremu, uz jednostavne upute koje pouzdano vode do WOW! torte sa sirom bez korištenja pećnice. Samo je jedna priprema dovoljna da ovu slasnu tortu lansira na sam vrh popisa omiljenih slastica u vašem domu. Za one koji uvijek traže nove izazove u serviranju, dodali smo i ekstra ideju za originalnu kreaciju - serviranje u neodoljivim WECK® staklenkama. U receptu su korištene Kalup staklenke od 290 ml, no na raspolaganju su vam različiti oblici i veličine u kojima će vaši deserti uvijek biti jedinstveni.
Sastojci
- 1 Cheesecake Dolcela
- 50 ml ocijeđenog narančina soka
- 1 žlica meda
- 60 g maslaca
- 300 ml mlijeka
- 200 g grčkog jogurta
- 200 g kremastog sira (mascarponea)
- 300 g otkoštenih trešanja
- 1 Crveni preljev za torte Dolcela
- 40 g šećera
Priprema
- Mješavini za podlogu dodajte narančin sok pomiješan s medom, rastopljenim maslacem i promiješajte.
- Mješavini za podlogu dodajte narančin sok pomiješan s medom, rastopljenim maslacem i promiješajte.
- Prašku za kremu dodajte mlijeko i jogurt pa miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete kremu. Dodajte zatim kremasti sir i promiješajte.
- Dio kreme nanesite na ohlađenu podlogu u staklenkama. Preko nje rasporedite trešnje pa ostatak kreme. Površinu poravnajte i posložite trešnje.
- Preljevu za torte dodajte šećer i od 250 ml vode uzmite 3 žlice te razmutite. Ostatak vode zagrijte pa kad zakipi, maknite s vatre i umiješajte smjesu. Zagrijavajte 2 minute, ohladite nekoliko minuta i prelijte preko trešanja.
Serviranje: 6 kom WECK® KALUP STAKLENKE 290 ml
Posluživanje: Slasticu dobro ohladite prije posluživanja.
Savjet: Trešnje možete zamijeniti voćem po želji (jagode, maline, borovnice, kupine, marelice).