Zatvori
0 kom
Košarica je prazna
0
Deserti

Cheesecake NA BRZAKA

Objavljeno: 31.08.2018.

Može li biti "na brzaka", a savršeno? Zadivi sve oko sebe Dolcela Cheesecakeom bez pečenja serviranom u WECK® kalup staklenkama 290 ml. Formula: brzo, lako, jednostavno! Bez korištenja pećnice. Dobitna kombinacija za savršen desert na brzaka: preporučeni sastojci, malo vještine, mašte i neodoljive WECK® staklenke. U slast!

Recept, fotografije i video: 

 

Za Dolcela Cheesecake potrebno vam je malo kulinarske vještine, crveno voće, fini sir i glamurozni preljev za torte. Pakiranje sadrži mješavinu za podlogu i mješavinu za kremu, uz jednostavne upute koje pouzdano vode do WOW! torte sa sirom bez korištenja pećnice. Samo je jedna priprema dovoljna da ovu slasnu tortu lansira na sam vrh popisa omiljenih slastica u vašem domu. Za one koji uvijek traže nove izazove u serviranju, dodali smo i ekstra ideju za originalnu kreaciju - serviranje u neodoljivim WECK® staklenkama. U receptu su korištene Kalup staklenke od 290 ml, no na raspolaganju su vam različiti oblici i veličine u kojima će vaši deserti uvijek biti jedinstveni.

Sastojci

Priprema

  • Mješavini za podlogu dodajte narančin sok pomiješan s medom, rastopljenim maslacem i promiješajte.
  • Mješavini za podlogu dodajte narančin sok pomiješan s medom, rastopljenim maslacem i promiješajte.
  • Prašku za kremu dodajte mlijeko i jogurt pa miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete kremu. Dodajte zatim kremasti sir i promiješajte.
  • Dio kreme nanesite na ohlađenu podlogu u staklenkama. Preko nje rasporedite trešnje pa ostatak kreme. Površinu poravnajte i posložite trešnje.
  • Preljevu za torte dodajte šećer i od 250 ml vode uzmite 3 žlice te razmutite. Ostatak vode zagrijte pa kad zakipi, maknite s vatre i umiješajte smjesu. Zagrijavajte 2 minute, ohladite nekoliko minuta i prelijte preko trešanja. 

 

Serviranje: 6 kom WECK® KALUP STAKLENKE 290 ml

Posluživanje: Slasticu dobro ohladite prije posluživanja.

Savjet: Trešnje možete zamijeniti voćem po želji (jagode, maline, borovnice, kupine, marelice).

 

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Maps

Zopim Live Chat

Sendgrid

Google analytics

Google Tag Manager