Zatvori
0 kom
Košarica je prazna
0
Dječji rođendani

Peppa Pig rođendan kod kuće

Objavljeno: 25.02.2021.

Mališani je obožavaju, a mi je imamo! Peppa Pig, mala vesela svinjica u crvenoj haljinici osvaja dječja, ali i srca roditelja. 

Ona nije heroina, niti balerina, a ponajmanje princeza ili vila. Peppa je obična djevojčica koja voli avanture i razmišlja svojom glavom. Djeca se povezuju s Peppom i njezinom obitelji, a njihove živote uspoređuju sa svojima. I žele biti kao Peppa – neustrašiva, avanturistična i vesela djeca!

Ako vaši mališani vole Peppu Pig, na pravom ste mjestu! Imamo sve što vam treba za pravi PEPPA PIG obiteljski PARTY! Dovedite Peppu i njezinu obitelj na rođendansku prosalvu vaših mališana.

 

Peppa Pig je dugi niz godina top tema za zabavu. Uvijek aktualna, za sva godišnja doba, bilo da slavite u kući ili vrtu.

Uz naše proizvode za zabavu i vašu maštu, po ukusu vaših mališana napravite im nezaboravan rođendan i uspomene za pamćenje.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Maps

Zopim Live Chat

Sendgrid

Google analytics

Google Tag Manager