Zatvori
0 kom
Košarica je prazna
0
Dječji rođendani

MICKEY MOUSE zvijezda dječjih rođendana

Objavljeno: 19.02.2019.

Omiljeni lik i tema dječjih rođendana sigurno je Mickey Mouse, najsimpatičniji miš ikad! Bez obzira na dob, jednostavno volimo ovog crtanog lika. On je simbol djetinjstva i oduvijek nadahnjuje da slijedimo snove i ono dobro u svijetu.  Walt Disney je jednom rekao: "Odrasli su samo djeca koja su odrasla." Avaturistički duh i mašta, simpatičnost običnog momka iz susjedstva daju mu titulu ikone koja je obilježila i obilježava mnoga djetinjstva.

Fotografije: Pixabay i Wallpapers13

Mickey Mouse poznat je kao "zvijezda" mnogobrojnih Disneyjevih animiranih filmova, počevši od službenog debija u Steamboat Willieju (1928.), a zatim se pojavljivao u stripovima, televizijskim emisijama, inspiracija je za dizajn odjeće i raznih predmeta i na kraju osvaja svijet kao korporativna maskota i simbol Disney Worlda. Omiljeni lik koji je prošle godine navršio 9o godina, najpoznatiji je miš ikad!

Većina bi se složila da je Mickey Mouse vjerojatno najpoznatiji lik iz crtanog filma na svijetu. Nadmašivši generacije, globalna ikona neprestano je inspirirala djecu i mlade na različite načine i pozitivnim porukama. 
Sva djeca diljem svijeta, bez obzira na njihovu dob, vole se smijati i učiti nove stvari dok se zabavljaju. I zabava je ono što Mickey Mouse radi najbolje – uči i zabavlja istovremeno. 
Zato je Mickey Mouse, danas, i nakon 90 godina, jedna od omiljenih tema proslave dječjih rođendana.
 

Mickey Mouse i Minnie Mouse - dječji rođendan

 

Zašto je Mickey Mouse tako drag?

“Osjećali smo da javnost, a posebno djeca, vole male i slatke životinjice. Željeli smo nešto privlačno, i pomislili smo kako bi maleni mišić - mali momak koji pokušava učiniti najbolje što može, koristeći ljudske osobine, bio odličan izbor. Kad se ljudi smiju Mickey Mouseu, to je zato što je on tako ljudski, i to je tajna njegove popularnosti. " Walt Disney

On je oduvijek bio slatki lik, pozitivan karakter koji se trudi u svemu, pokazuje ranjivu odvažnost, ljubaznost, radost, gostoljubivost, spretnost, fleksibilnost, nadu i bezbrižan duh - uz svu tugu, frustraciju i razočaranje koje su sastavni dio svakodnevnog života.

Mickey Mouse nije samotnjak ili neka vrsta neovisnog, samostalnog karaktera, okružuje ga vesela ekipa. Tako ga vidimo kroz oči drugih i odnosima koji se odvijaju među njima. Naročito se ističe Mickyeva ljubaznost i pristupačnost, a u svakoj situaciji nas uči, koliko god bili različiti kao grupa, prijateljstvo je na kraju najvažnije i najdragocjenije.
 
Wallpapers13
 

Zašto Mickey Mausa vole djeca i odrasli 

Jednostavno – Mickey Mouse ima nasmijano lice i izgleda sretno. Iako je miš - sladak je i atraktivan. Podsjeća svu djecu i odrasle da budu sretni, da vjeruju u sebe i druge. Podsjeća na djetinjstvo i bezbrižne dane. U isto vrijeme to je junak koji nas podsjeća na naše odgovornosti i dužnosti. Disney ga je učinio idealnim i divnim karakterom koji se jednostavno mora voljeti.

Mickey Mouse je nacrtan u krugovima, što ga za gledatelje čini intuitivno i podsvjesno sigurnijim i ugodnijim. Bez obzira na način na koji mu je glava okrenuta, njegove uši uvijek su pune, potpune kružnice koje pozitivno utječu na gledatelje.

Minnie je Mickiyeva srodna duša i ima sve dobre osobine poput kraljice kao što je Mickey dostojanstven i hrabar poput kralja. Minnie je ljubazna, velikodušna i voli dom. Slatka je, osjetljiva i privlačna. Iznad svega to je prilično „mouse“ i lako ju je zavoljeti.

Wallpapers13

I još o Mickeyu...

On je svestrani miš

Mickey ima puno radnog iskutva. Vozio je čamac, letio zrakoplovom, lovio duhove, čistio satove, pa čak i vladao kao kralj! I naravno, on je domaćin dobrodošlice u Disney tematskim parkovima diljem svijeta i vođa kluba Mickey Mouse!  Mickey može sve, uvijek i svuda.
 

On je romantičan 

Čak i iz prvog crtanog filma, Mickey Mouse pokušava udovoljiti svojoj ljubavi, Minnie Mouse. Mnoge su njegove avanture usredotočene na koketiranje s njom, izlaske na sastanke ili samo pokazivanje koliko mu je stalo. Šarmantnoj Minnie teško je odoljeti. 
Wallpapers13

On je mali, ali moćan

Možete li zamisliti borbu protiv divova, ludih znanstvenika, zlikovaca? Mickey se suočava sa svima njima. Njegova hrabrost je nadahnuće za sve nas, bez obzira koliko velik ili strašan neprijatelj bio, Mickey uvijek stoji na strani dobrote! Nadahnjuje njegova hrabrost za suočavanje sa svakodnevnim izazovima.


On je utjelovljenje običnog čovjeka

Imam karakteristike običnog čovjeka s kojim se svi možemo poistovjetiti i povezati. Mickey je dobro koje ponekad voli izazivati ​​malu nevolju. Svatko se može vidjeti u Mickeyjevim avanturama i priznati vlastiti potencijal kroz njegove uspjehe.
 
Wallpapers13

 

Mickey Mouse i Minnie Mouse - dječji rođendan

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Maps

Zopim Live Chat

Sendgrid

Google analytics

Google Tag Manager