Zatvori
0 kom
Košarica je prazna
0
Baloni

LED baloni - baloni koji svijetle

Objavljeno: 06.08.2019.

Predstavljamo prve svjetske LED balone od lateksa! Od svog lansiranja 2008. postali su neizbježna stavka za bilo koju zabavu ili proslavu. Jednostavni, ali učinkoviti, ovi baloni opremljeni su integriranom LED lampicom koja osvjetljava balon i svijetli do 15 sati.

LED baloni su savršeni za sve tipove zabava i proslava, atrakcija za svaku priliku. Osvijetlite svoje partye jednobojnim ili LED balonima s natpisom. Odaberite svoje omiljene ili kombinirajte boje kako bi vaše slavlje bilo posebno.

Kako koristiti LED  balone?

LED baloni su jednostavni za upotrebu - prije aktiviranja (napuhavanja) balon držite na vrhu, a zatim jednostavno povucite jezičak iz vrata kako biste aktivirali LED bateriju.

Napušite LED balon do preporučene veličine pomoću balonske pumpe i trake za napuhavanje (uključenog u pakiranju). Nakon napuhavanja, zavežite čvor u vratu LED balona da zaustavite ispuhavanje.

Preporučujemo da koristite balonsku pumpu da biste napuhali balon, umjesto da ga ručno pušete. Tako ćete balon držati dalje od očiju i lica i lakše ćete vidjeti kada je potpuno napuhan. Prekomjerna napuhanost može uzrokovati pucanje balona, a pucanje može uzrokovati ozljede.

Nakon aktiviranja, LED baloni će svijetliti najmanje 15 sati. Mogu trajati znatno duže, ali svjetlost se s vremenom smanjuje. To je sasvim normalno i ne treba se brinuti.

Mogu li se LED baloni puniti helijem?

Ne preporučujemo puhanje LED balona s helijem. LED baloni punjeni helijem neće lebdjeti jako dugo što bi moglo skratiti vrijeme uživanja u njima. Lateks je porozan, pa helij vremenom curi iz balona, ​​što utječe na to koliko dugo lebde.

Također, LED lampica unutar balona čini ih težim više od standardnih lateks balona, ​​što ima utjecaj na lebdenje.

Kako ispumpati LED balon?

Svako pakiranje sadrži upute za ispuhavanje kako biste lakše ispuhali balon. Skinite naljepnicu za inspumpavanje s podloge, a zatim stavite naljepnicu oko čvora balona. Odrežite čvor škarama i balon će se brzo ispuhati bez iskakanja. To bi trebala učiniti odrasla osoba. Nemojte bacati neispuhane balone, jer puknuće balona može doći do ozljeda.

Što s LED balonima nakon upotrebe?

Nakon upotrebe, preporučujemo da lampicu/baterije bacate u skladu s uputama priloženim uz proizvod, u skladu s preporukama za zaštitu okoliša (elektronički otpad). Sam balon od lateksa može se odlagati normalnim putem za odlaganje otpada, jer je prirodna lateks guma biorazgradiva.

Jesu li sigurni za djecu?

Svi baloni od lateksa mogu predstavljati opasnost od gušenja ili gušenje male djece. Pakiranje LED balona sadrži odgovarajući tekst upozorenja o svim opasnostima vezanim uz proizvod, a ako djeca koriste balone, potreban je nadzor odraslih. Prije uporabe pročitajte upute, slijedite ih i zadržite za podsjetnik.

LED balone su neovisno testirani prema svim odgovarajućim standardima.

Kao i svi baloni, LED baloni nisu prikladani za djecu mlađu od 3 godine jer sadrže male dijelove. 

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Maps

Zopim Live Chat

Sendgrid

Google analytics

Google Tag Manager