Zatvori
0 kom
Košarica je prazna
0
Dječji rođendani

Frozen rođendan kod kuće

Objavljeno: 25.01.2021.

Neka bude Snježno krajevstvo! U bilo koje godišnje doba oživite Elsu i Anu čarobnom zabavom Frozen! Kraljica snijega i njezina sestra kao i zarazno zabavan Olaf, pozivaju na najnajnaj FROZEN PARTY! 

Snježno kraljevstvo je jedan od najpopularnijih animiranih filmova na svijetu, pa nije ni čudno da mnoge djevojčice žele proslavi svoj bajkoviti "snježni" rođendan uz likove kraljicu Elsu, princezu Annu i ludo zabavnog Olafa. Frozen je jedna od najtarženijih tema za proslavu dječjih rođendana.

Vole li i vaša djeca Snježno kraljevstvo? U našem asortimanu pronaći ćete veliki izbor proizvoda s temom Snježnog kraljevsta za proslavu rođendana kod kuće.  

 

 

Rođendanska proslava kao snježno-ledena bajka može biti aktualna za sva godišnja doba - i zimske i ljetne rođendane. Otvorite vrata svojeg dvora – jer lavina proizvoda čeka vas u našoj ponudi.

Uz naše proizvode za zabavu i vašu maštu, po ukusu vaših kraljica i princeza, te pokojeg ledolomaca, napravit ćete im nezaboravan rođendan i uspomene za pamćenje.