Zatvori
0 kom
Košarica je prazna
0
Party program

Baby Shark pjesma koja osvaja

Objavljeno: 23.07.2020.

Što to ima u dječjoj pjesmici koja s preko dvije milijarde pregleda na YouTubeu ruši sve rekorde? Jednostavan i lako pamtljiv, zarazan hit o životu obitelji morskih pasa uz koji se pjeva, pleše i zabavlja!

Ova zarazna pjesmica iza koje se krije Pink Fong kompanija iz Južne Kore, postala je apsolutni viralni hit. Uspjela se probiti na listu top 40 hitova u Velikoj Britaniji, a našla se i na 38. mjestu Billboardove liste stotinu najvećih hitova u ovom trenutku.

Kako je ova naizgled obična dječja pjesmica postala hit? Baby Shark (Doo Doo Doo Doo Doo Doo) prava je YouTube senzacija koja trenutno broji preko dvije milijarde pregleda. Djeca se ne mogu zasititi ove zarazne pjesmice o obitelji morskih pasa koja izluđuje roditelje.

Stručnjaci otkrivaju nekoliko faktora zbog kojih je ova pjesmica toliko uspješna. Repetativna je, ima zaraznu melodiju koja se lako pamti i pjeva. Tekst pjesmice cilja na emocije djeteta služeći se njima poznatim, jednostavnim terminima poput mama, tata, beba - koji čine obitelj, a to je nešto s čim se djeca mogu poistovjetiti.

Osim toga, riječ beba spominje se u naslovu pjesme, tako se najmanji mogu identificirati s njom. Dinamičan tempo također je zaslužan za njezinu zaraznost koja je dodatno pojačana kvalitetnim videom s jarkim bojama i plesnim pokretima koje mogu svladati čak i oni najmanji.

Uostalom, poslušajte i uvjerite se sami!

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google Maps

Zopim Live Chat

Sendgrid

Google analytics

Google Tag Manager